tel. 075-6841668

LEKKERE WEDSTRIJD HOOR JONGENS!!!

OFC JO23-2------- FC DEN HELDER JO 23-1

UITSLAG   0-0

Het was even nadenken in welke kleedkamer we ons konden omkleden. Onze ingedeelde kleedkamer was bezet tijd dat we zouden om kleden viel samen met team dat precies op dat tijd stip klaar was met hun wedstrijd dat gaat gewoon niet lukken. De tijden tussen de wedstrijden zijn gewoon te kort. We hebben wel een plekje gevonden hoor in de sporthal/oude bestuurskamer.

Den Helder ooit een keer tegengespeeld was toen leider ongeveer 30 jaar geleden van de B1 uitslag neem me het niet kwalijk dat weet ik echt niet meer hoor. Warming-up was door de korte tijdspannen van de wedstrijd voor ons bijna niet mogelijk. We hadden geluk dat Den Helder vroeg om 15 minuten uitstel team was nog niet compleet. Het oogde goed twee tegenstanders die best aan elkaar waren gewaagd, Den Helder was wel iets meer op onze helft en best wel gevaarlijk, maar we hadden onze Jay in het doel onze Black Panter, ja vorige week Jesse Hottentot we hebben gewoon 3 keepers wat een rijkdom onze vaste keeper Jordy heeft nog steeds last van zijn duim.

Complimenten voor ons achterhoede dat was smullen Quinten,Milo,Twan en Jesse 1 en 2. Echt waar toppers van de dag mogelijk ben ik er nog één vergeten kan gebeuren excuus.    Moesten echt alle zeilen bij zetten maar het lukte mede door deze kanjers om te gaan rusten met een 0-0 stand. Michel in de rust even alle punten duidelijk door gesproken er werd goed geluisterd had ik het idee. Het wierp zeker zijn vruchten af, de laatste 35 minuten van de wedstrijd was op inzet,  goed voetbal doel rijpen kansen creëren alles lukte nou helaas niet alles. De bal wilde er gewoon niet in Niels je had ook geen mazzel en Jesse wauw net niet. We hadden zeker meer verdiend dan een gelijkspel, maar mannen wel super genoten hoor. Zaterdag gaan wij naar het andere team in Den Helder en we gaan er weer met zijn alle voor.   Een wedstrijd zonder de man in het zwart lukt gewoon niet, maar godzijdank hebben wij daar nooit geen probleem mee want wij hebben iemand die heel graag ons wil fluiten Theo ,Theo   ja en ook weer vandaag weer heerlijk gefloten verbaasd dat je elke keer weer de wedstrijd aanvoelt. Wij tevreden tegenstander tevreden nou Theo wat wil je nog meer. We werden nog even verrast op de groepsapp één van onze vaste supporters Liv ja Jordy jouw liefje had hele leuke foto’s gemaakt. Liv top meid denk er even over na dat je niet je carrière misloopt als fotograaf.

Zaterdag Mike weer van de partij door omstandig kon Mike niet aanwezig zijn vandaag.       Zaterdag Ed ook weer erbij na een heerlijke week ski plezier.